Sticky Baits MANILLA Boilies Potápavé 1kg
      Sticky Baits MANILLA Boilies Potápavé 1kg
      Sticky Baits MANILLA Boilies Potápavé 1kg
      Sticky Baits MANILLA Boilies Potápavé 1kg
      Sticky Baits MANILLA Boilies Potápavé 1kg

      Sticky Baits MANILLA Boilies Potápavé 1kg

      MS12/Sticky
      16,99 €
      s DPH
      Posledné kusy v sklade

      STICKY BAITS MANILLA SHELF LIFE 1kg - hotové boilies

      Jedná sa o celoročný hotový boilies, ktorý prvýkrát v histórii obsahuje pre Sticky Baits špeciálne vyvinutý arašidový proteín, ktorý je kombinovaný s mliečnymi bielkovinami a vtáčou potravou (vt.zob). Vďaka tomu poskytuje toto boilies vynikajúcu výživnú hodnotu. Bol vytvorený na základe našich požiadaviek a nikto iný ho doteraz nepoužíval v rybárskom a nástrahovom priemysle

      Priemer :
      Množstvo:
      Skladom 2 ks produktov
      • Doručenie zdarma nad 50 €Doručenie zdarma nad 50 €
      • Infolinka: +421 905 181 025, +421 911 181 025Infolinka: +421 905 181 025, +421 911 181 025
      • Overený predajca - Since 1999Overený predajca - Since 1999
      • Garancia vrátenia tovaru a peňazí do 14 dníGarancia vrátenia tovaru a peňazí do 14 dní

      STICKY BAITS MANILLA SHELF LIFE 1kg - hotové boilies


      Jedná sa o celoročný hotový boilies, ktorý prvýkrát v histórii obsahuje pre Sticky Baits špeciálne vyvinutý arašidový proteín, ktorý je kombinovaný s mliečnymi bielkovinami a vtáčou potravou (vt.zob). Vďaka tomu poskytuje toto boilies vynikajúcu výživnú hodnotu. Bol vytvorený na základe našich požiadaviek a nikto iný ho doteraz nepoužíval v rybárskom a nástrahovom priemysle. Ak ste nikdy v minulosti nepoužívali arašidy ako nástrahu, my Vám garantujeme jej nesmierny úspech a kvalitu, ako aj doslovnú návykovosť na túto nástrahu. Problémom burských orechov bolo vysoké percento tuku a tak mohli ryby požívať len malé množstvá tejto nástrahy. Náša revolučná nástraha je postavená na špeciálne odstredenom a odtučnenom arašidovom proteíne. Nástraha má tak presne postavený obsah všetkých dôležitých nutričných látok.

       Tak ako je to pri všetkých naších nástrahách, tak aj tajomstvo nástrahy ,,MANILLA” je postavené nielen na jednom špeciálnom základe a ingrediencii, ale na kombinácií vysokokvalitných ingrediencií v presných pomeroch a postaveniach. Aj v tejto nástrahe tak veľkú úlohu zohráva mix a komplex mliečnych proteínov a vtáčich zobov použitých samozrejme v maximálnych možných množstvách.

       

      Nesmierne dôležitú rolu hrá vždy atraktivita nástrahy. Celá táto rada bola postavená na čisto prírodných atraktantoch, kde vysokú atraktívnosť zaisťuje čistý extrakt z Madagaskarskej vanilky (extrakt obsahuje časti skutočných vanilkových strukov) spoločne s niekoľkými ďalšími špeciálnymi tekutými zložkami, čo spôsobuje nielen atraktivitu pre ryby, ale aj vy ako rybár budete mať chuť zjesť celé balenie tejto fantastickej nástrahy.

       

      Tak ako pri všetkých naších nástrahách sme sa snažili dodržať unikátnu kvalitu a minimálny rozdiel medzi mrazenou a hotovou nástrahou. Jediným rozdielom oproti mrazenkám bolo použitie unikátneho čisto prírodného prezervatívu teda konzervantu, ktorý prírodne ošetruje nástrahu a predlžuje čas trvanlivosti. Dostanete tak nástrahu, ktorá neobsahuje žiadne škodlivé aditíva a má rovnaké účinky ako mrazená nástraha. Rovnako je tak jednoduchší prevoz a skladovanie tejto nástrahy na dlhých lovoch a nemusíte mať obavu o jej pokazenie.

       

      Dostupné v priemeroch: 12mm, 16mm, 20mm

      Priemer: 24mm (len v 5kg)

      Najlepší čas na použitie: Celoročne

      Dostupné v baleniach: 1kg a 5kg

      STICKY
      MS12/Sticky
      2 položky

      Špecifické referencie

      ean13
      5060333112011
      Novinka
      Sticky Baits MANILLA Shelf Life Boilies 1kg

      Sticky Baits MANILLA Boilies Potápavé 1kg

      16,99 €
      s DPH