Haldorádó Ready Method Pellet - Mango
      Haldorádó Ready Method Pellet - Mango

      Haldorádó Ready Method Pellet - Mango

      HDREDPEL-009
      3,89 €
      s DPH
      Vypredané

      Ready Method Pelety sú už v obale vo vlhčenom stave a rybár môže tieto peletky po otvorení obalu hneď použiť. Používajú sa hlavne pri love method technikou ale môžu sa s nimi naplniť aj PVA pančuchy.

      Množstvo:
      Nie je skladom žiadny produkt
      • Doručenie zdarma nad 50 €Doručenie zdarma nad 50 €
      • Infolinka: +421 905 181 025, +421 911 181 025Infolinka: +421 905 181 025, +421 911 181 025
      • Overený predajca - Since 1999Overený predajca - Since 1999
      • Garancia vrátenia tovaru a peňazí do 14 dníGarancia vrátenia tovaru a peňazí do 14 dní
      Ready Method Pelety sú už v obale vo vlhčenom stave a rybár môže tieto peletky po otvorení obalu hneď použiť. Používajú sa hlavne pri love method technikou ale môžu sa s nimi naplniť aj PVA pančuchy. Vyrábajú sa v 7 príchutiach a to presne v tých ako aj krmivá Ready Method. Na obale nájdete aj to ktorá príchuť je vhodná na dané obdobie. 400 gramové balenie vystačí na krátku rybačku, napríklad jedno balenie vystačí aby ste svoje method krmítka naplnili približne 20 krát alebo stačí na 10 -15ks PVA. Ak sa Vám náhodou stane že celé balenie peliet nespotrebujete, vrecúško zatvoríte a vložíte do chladničky a takýmto spôsobom Vám v chlaničke vydrží niekoľko týždňov.

      Na niektorých súkromných jazerách ja zavedené pravidlo že je zakázané používať klasické krmivá a je povolené používať iba pelety aj na zakrmovanie aj na samotný lov a z tohto dôvodu sme vyrobili tento produkt. Pomocou tohto nového produktu sa prepracujete k záberu možno kapitálneho kapra. V letných mesiacoch sa nám osvedčilo čakať na záber maximálne 10 minút ak neprišiel záber tak montáž znova prehodiť, v chladnej vode treba čakať podstatne viac a to 20 až 40 minút.

      Ready Method Mango je ovocná, sladko aromatizovaná, rybacia peletová zmes, ktorá bude naozaj účinná hlavne na teplých a oteplujúcich sa vodách. Najviac sa odporúča k method feederovému lovu kaprov a amurov.

      Haldorádó Ready Pelety sa vyrábajú v nasledovných príchutiach: Winter, Spring, Brauni, Pisty, Fusion, Tropicana, Chili a nové Mango. Treba si všímať na obale nálepku ktorá Vám radí ktorá príchuť je ideálna na dané ročné obdobie alebo na teplotu vody.

      Zrnitosť. : 2-3 mm
      Balenie : 400 g
      HALDORADO
      HDREDPEL-009

      Špecifické referencie

      Novinka
      Haldorádó Ready Method Pellet - Mango

      Haldorádó Ready Method Pellet - Mango

      3,89 €
      s DPH