Haldorádó Feeder Master - Veľký Pleskáč
      Haldorádó Feeder Master - Veľký Pleskáč

      Haldorádó Feeder Master - Veľký Pleskáč

      HDFMND
      4,90 €
      s DPH

      Krmivá HALDORÁDÓ vyvinul a zostavil feeder špecialista Döme Gábor. Krmivá sa vyznačujú vysokou výživovou hodnotou pre ryby, intenzívnou arómou, komplexným zložením výberových surovín. Väčšina krmív je určená na cielený lov kaprov a amurov.

      Množstvo:
      Skladom 3 ks produktov
      • Doručenie zdarma nad 50 €Doručenie zdarma nad 50 €
      • Infolinka: +421 905 181 025, +421 911 181 025Infolinka: +421 905 181 025, +421 911 181 025
      • Overený predajca - Since 1999Overený predajca - Since 1999
      • Garancia vrátenia tovaru a peňazí do 14 dníGarancia vrátenia tovaru a peňazí do 14 dní

      Krmivá HALDORÁDÓ vyvinul a zostavil feeder špecialista Döme Gábor. Krmivá sa vyznačujú vysokou výživovou hodnotou pre ryby, intenzívnou arómou, komplexným zložením výberových surovín. Väčšina krmív je určená na cielený lov kaprov a amurov. Zloženie krmív je zostavené tak, aby už aj malé množstvo krmiva zaujalo rybu svojou vôňou a chuťou. Krmivá sú určené na lov feeder technikou ale svoje opodstatnenie nájdu aj pri love klasickou technikou.

      Toto krmivo je určené na lov bielych rýb a hlavne na lov pleskáčov. Namiešanie a zostavenie tohto účinného krmiva predchádzalo nespočetné množstvo dní trávených tesovaním na rôznych vodách kým sa doladilo do detailov a získala konečnú podobu. Krmivo je účinné celoročne. V čom spočíva atraktivita a účinnosť tohto krmiva? Prečo je toto krmivo iné ako ostatné druhy pleskáčových krmív? Krmivo je zostavené zo 14 rôznych komponentov ktoré sa navzájom doplňujú a vylepšujú ich vlastnosti. Vďaka týmto vlastnostiam je krmivo silné a neodolateľné pre ryby.

      Krmivo pozostáva z týchto 14 komponentov: čokoládová sušienka,
      jemná strúhanka, detské piškóty, touteau de maise ( kukuričné pagáče ), belgický chlieb, jedinečné prísady podporujúce žravosť rýb a to sladké aj slané, pražené arašidy, červené pastoncino, pražené konope, coco belge, oranžová fluo vločka, výťažok spekulatius, hnedé farbivo.

      Namiešané krmivo má intenzívnu vôňu a tmavo hnedú farbu v ktorom sú jasne vidieť oranžové fluo vločky ktoré určite zaujmú pozornosť pleskáčov.

      Chuť a vôňa krmiva.

      Do 1kg krmiva je pridaných až 100 gramov výťažku spekutius a táto vôňa prevláda v krmive. Krmivo ak chceme ešte dochutiť tak určite sa knemu hodí tekutá aróma Haldorádó Aroma Tuning Veľký Pleskáč ktoré je vlastne tiež výťažok spekulatius.

      Krmivo a tekutá aróma je účinná aj na rybárskych pretekoch! S týmto krmivom a s tekutou arómou vyhral Döme Gábor a jeho spolupracovníci viac rybárskych pretekov.

      Farba krmiva a užitočné rady:

      Krmivo má tmavú farbu ktorú ocenia hlavne opatrné ryby. Pri namiešaní 1kg krmiva treba postupne pridávať 4 -5 dl vody. Krmivo je vhodné navlhčiť aspoň jednu hodinu pred lovom aby aj väčšie komponenty mohli nasiaknuť vodu. Krmivo môžete dochutiť s tekutou arómou Haldorádó Aroma Tuning Veľký Plaskáč a do krmiva môžete primiešať kotné červy, kukuricu, nastrihané dendrobeny.

      Hmotnosť: 1 Kg

      HALDORADO
      HDFMND
      3 položky

      Špecifické referencie

      Novinka
      Haldorádó Feeder Master - Veľký Pleskáč

      Haldorádó Feeder Master - Veľký Pleskáč

      4,90 €
      s DPH