Haldorádó Feeder Master - Klobása
      Haldorádó Feeder Master - Klobása

      Haldorádó Feeder Master - Klobása

      HDFMMB
      4,90 €
      s DPH

      Krmivá HALDORÁDÓ vyvinul a zostavil feeder špecialista Döme Gábor. Krmivá sa vyznačujú vysokou výživovou hodnotou pre ryby, intenzívnou arómou, komplexným zložením výberových surovín.

      Množstvo:
      Skladom 3 ks produktov
      • Doručenie zdarma nad 50 €Doručenie zdarma nad 50 €
      • Infolinka: +421 905 181 025, +421 911 181 025Infolinka: +421 905 181 025, +421 911 181 025
      • Overený predajca - Since 1999Overený predajca - Since 1999
      • Garancia vrátenia tovaru a peňazí do 14 dníGarancia vrátenia tovaru a peňazí do 14 dní

      Krmivá HALDORÁDÓ vyvinul a zostavil feeder špecialista Döme Gábor. Krmivá sa vyznačujú vysokou výživovou hodnotou pre ryby, intenzívnou arómou, komplexným zložením výberových surovín. Väčšina krmív je určená na cielený lov kaprov a amurov. Zloženie krmív je zostavené tak aby už aj malé množstvo krmiva zaujalo rybu svojou vôňou a chuťou. Krmivá sú určené na lov feeder technikou ale svoje opodstatnenie nájdu aj pri love klasickou technikou alebo pri love s boilies.

      Korenisté krmivo s príchuťou maďarskej klobásy je jedinečné medzi ostatnými krmivami. Krmivo má jemnú štruktúru a hodí sa na celoročné použitie pri love kaprov.

      Farba, vôňa, chuť krmiva a užitočné rady:

      Krmivo má tmavo červenú farbu, korenisto-klobásovú príchuť a vôňu. Rýchlo sa rozpúšťa a pri rozpúšťaní sa vytvára mrak. Krmivo je obohatené o španielsku rybiu múčku a o kukuričný glutén.

      Do 1kg suchého krmiva sa postupne pridáva 3 – 4 dl vody a mieša sa minimálne 30 minút pred lovom aby sa dosiahla perfektná konzistencia krmiva. V jarných a jesenných mesiacoch sa do krmiva pridáva tekutá aróma Haldorádó CSL Tuning Maďarský Beťár a v letných mesiacoch sa krmivo ochucuje s tekutou arómou Haldorádó Aroma Tuning Maďarský Beťár.

      Hmotnosť: 1 kg

      HALDORADO
      HDFMMB
      3 položky

      Špecifické referencie

      Novinka
      Haldorádó Feeder Master - Klobása

      Haldorádó Feeder Master - Klobása

      4,90 €
      s DPH