Haldorádó FermentX - Ananás
      Haldorádó FermentX - Ananás

      Haldorádó FermentX - Ananás

      HDFER-TAN
      3,80 €
      s DPH
      Vypredané

      Sme hrdí a pyšní na produkty s príchuťou FermentX / Srvátka, lebo sú jedinečné na svetovom trhu a sú novinkami aj v našej ponuke. Tieto produkty sa vyrábajú tak že sa suroviny nechávajú kvasiť 60 dní.

      Množstvo:
      Nie je skladom žiadny produkt
      • Doručenie zdarma nad 50 €Doručenie zdarma nad 50 €
      • Infolinka: +421 905 181 025, +421 911 181 025Infolinka: +421 905 181 025, +421 911 181 025
      • Overený predajca - Since 1999Overený predajca - Since 1999
      • Garancia vrátenia tovaru a peňazí do 14 dníGarancia vrátenia tovaru a peňazí do 14 dní

      Sme hrdí a pyšní na produkty s príchuťou FermentX / Srvátka, lebo sú jedinečné na svetovom trhu a sú novinkami aj v našej ponuke. Tieto produkty sa vyrábajú tak že sa suroviny nechávajú kvasiť 60 dní. Medzi produktmi FermentX / Srvátka nájdeme už hotové krmivá aj partikel. V špeciálnych nádobách sa tieto produkty nechávajú kvasiť a dozrievajú ako tie najlepšie vína. Na 100% sa vyrábajú z prírodných surovín a nepridávajú sa žiadne konzervačné látky. FermentX / Srvátka krmivá.
      Ponúkame vám 6 rôznych druhov FermentX / Srvátka krmív: Srvátka Betain, Srvátka Ananás, Srvátka Sladko-Korenisté, Srvátka Veľký Kapor, Srvátka Veľký Amur a Srvátka Medová Pálenka. FermentX / Srvátka produkty majú hlavné výhody v tom že sa nedajú pokaziť pri miešaní lebo sú to už výrobcom predom namiešané krmivá ktoré po otvorení môžete naplniť rovno do krmítok. Pri výrobe sme mysleli aj na kvasenú nástrahu a do krmiva sme namiešali pšenicu a kukuricu a tú si môžete nastražiť na háčik alebo ponúknuť rybám mimo háčika vlasovou metódou.

      Príchuť sladkého ananásu si už vo forme Fluo Plávajúcich Rozpustných Peliet, krmiva a arómy získala uznanie rybárov. Nové krmivo FermentX Tejsavas Ananász (Mliečne- kvasený Ananás) má tiež mliečne kvasený základ, ale navyše k tomu ako ochutenie dostal tú príjemnú ananásovú príchuť, ktorá je pre kapry veľmi vábivá. Jeho farba je žltá, odtieň charakteristický pre teplé vody.

      900 g

      HALDORADO
      HDFER-TAN

      Špecifické referencie

      Novinka
      Haldorádó FermentX - Ananás

      Haldorádó FermentX - Ananás

      3,80 €
      s DPH