Haldorádó Feeder Master - Korenistá Ryba
      Haldorádó Feeder Master - Korenistá Ryba

      Haldorádó Feeder Master - Korenistá Ryba

      HDFMFH
      6,95 €
      s DPH
      Posledné kusy v sklade

      Krmivá HALDORÁDÓ vyvinul a zostavil feeder špecialista Döme Gábor. Krmivá sa vyznačujú vysokou výživovou hodnotou pre ryby, intenzívnou arómou, komplexným zložením výberových surovín. Väčšina krmív je určená na cielený lov kaprov a ;amurov.

      Množstvo:
      Skladom 1 ks produktov
      • Doručenie zdarma nad 50 €Doručenie zdarma nad 50 €
      • Infolinka: +421 905 181 025, +421 911 181 025Infolinka: +421 905 181 025, +421 911 181 025
      • Overený predajca - Since 1999Overený predajca - Since 1999
      • Garancia vrátenia tovaru a peňazí do 14 dníGarancia vrátenia tovaru a peňazí do 14 dní

      Krmivá HALDORÁDÓ vyvinul a zostavil feeder špecialista Döme Gábor. Krmivá sa vyznačujú vysokou výživovou hodnotou pre ryby, intenzívnou arómou, komplexným zložením výberových surovín. Väčšina krmív je určená na cielený lov kaprov a ;amurov. Zloženie krmív je zostavená tak aby už aj malé množstvo krmiva zaujala rybu svojou vôňou a chuťou. Krmivá sú určené na lov feeder technikou ale svoje opodstatnenie nájdu aj pri love klasickou technikou alebo pri love s boilies.

      Zo série krmív Feeder Master je toto krmivo asi najaromatickejšie a najvýraznejšie. Ak otvoríme obal krmiva na si hneď všimneme jednoduchosť tohto krmiva. V krmive hneď uvidíme fluo vločky, repku a menšie pelety. Ale toto je všetko čo toto zelené, korenisté krmivo obsahuje? Netreba sa zľaknúť. Nie je to všetko. Krmivo obsahuje až 18 rôznych komponentov. Ale kde sú tie komponenty? Vôbec ich nie je vidieť. Vysvetlím Vám ako sa vyrába toto krmivo. Krmivo sa vyrába najznámejšou a najdrahšou anglickou technológiou. Krmiva so v suchom stave namieša a potom sa lisuje, počas lisovania sa hmota zohrieva a všetky bielkoviny sa stanú pred trávenými a pre ryby atraktívnejšími. Aby tento proces prípravy všetci pochopili tak napíšem jednoduchý príklad. Očistené kura ak opečieme tak je to chutné jedlo ale iba očistené kura by sme nezjedli a presne tak ja to aj s rybami. Ak majú možnosť si pochutnať na kvalitnejšom krmive tak to aj urobia. Varená a sladká kukurica je oveľa príťažlivejšia pre ryby ako suchá kukurica. Mimochodom krmivo obsahuje až 18 komponentov ale pri tomto krmive sa s presným zložením nezoznámite. Zostane to tajomstvom.

      Chuť a vôňa krmiva:

      Krmivo má silnú korenisto – rybaciu vôňu aj chuť ktoré sa dosiahli pomocou pridaných rybacích múčok a rybieho oleja. Už do hotového krmiva sme primiešali špeciálne namiešané koreniny ktoré sú pre ryby ešte neokukané.

      Farba krmiva a užitočné rady:

      Krmivo má jasno zelenú farbu ktorú je vo vode z diaľky vidieť. Ale práve toto je cielom tohto krmiva aby zaujala rybu už z diaľky svojou farbou. Pri miešaní 1kg krmiva treba postupne prilievať 3 – 4 dl vody najlepšie tak 1 hodinu pred lovom a potom to všetko pretlačiť cez sito. Na jeseň a na jar krmivo môžete dochutiť s tekutou arómou Haldorádó SCL Tuning Dary Mora a v letných mesiacoch sa krmivo dochucuje s tekutou arómou Haldorádó Aroma Tuning Korenistá Ryba.

      Hmotnosť: 1 Kg

      HALDORADO
      HDFMFH
      1 ks

      Špecifické referencie

      Novinka
      Haldorádó Feeder Master - Korenistá Ryba

      Haldorádó Feeder Master - Korenistá Ryba

      6,95 €
      s DPH