Haldorádó Feeder Master - Veľký Kapor
      Haldorádó Feeder Master - Veľký Kapor
      Haldorádó Feeder Master - Veľký Kapor

      Haldorádó Feeder Master - Veľký Kapor

      HDFMNP
      5,85 €
      s DPH
      Posledné kusy v sklade

      Krmivá HALDORÁDÓ vyvinul a zostavil feeder špecialista Döme Gábor. Krmivá sa vyznačujú vysokou výživovou hodnotou pre ryby, intenzívnou arómou, komplexným zložením výberových surovín. Väčšina krmív je určená na cielený lov kaprov a amurov.

      Množstvo:
      Skladom 1 ks produktov
      • Doručenie zdarma nad 50 €Doručenie zdarma nad 50 €
      • Infolinka: +421 905 181 025, +421 911 181 025Infolinka: +421 905 181 025, +421 911 181 025
      • Overený predajca - Since 1999Overený predajca - Since 1999
      • Garancia vrátenia tovaru a peňazí do 14 dníGarancia vrátenia tovaru a peňazí do 14 dní

      Krmivá HALDORÁDÓ vyvinul a zostavil feeder špecialista Döme Gábor. Krmivá sa vyznačujú vysokou výživovou hodnotou pre ryby, intenzívnou arómou, komplexným zložením výberových surovín. Väčšina krmív je určená na cielený lov kaprov a amurov. Zloženie krmív je zostavená tak aby už aj malé množstvo krmiva zaujala rybu svojou vôňou a chuťou. Krmivá sú určené na lov feeder technikou ale svoje opodstatnenie nájdu aj pri love klasickou technikou alebo pri love s boilies.

      Spomedzi krmív Haldorádó je medzi rybármi najobľúbenejšie asi krmivo Veľký Kapor. Toto krmivo je asi najúčinnejšie a spoľahlivo funguje celoročne. Má obzvlášť komlexné zloženie. Je namiešaná z 25 rôznych komponentov. Krmivo obsahuje : mleté CSL pelety, tourteau de mais ( kukuričné pagáče ), mleté a pražené slnečnicové semienka, konope, repku, oriešky, carruba ( svätojánsky chlieb ), belgický chlieb, lisovanú varenú kukurica, tigrí orech, červené a oranžové fluo vločky, drvené korýtka z mušlí, jedinečnú arómu, aminokyseliny, sladidlo, španielsku rybaciu múčku, farbivo, extra kukuričný šrot, pražený kukuričný šrot, mleté čokoládová keksy, 8mm master carp pelety, 4,5mm green betain pelety a 4,5mm prémium carp pelety. Možno že bolo aj ťažké aj zdĺhavé prečítať všetky tieto komponenty z ktorých je namiešané toto krmivo. Ako ste si mohli prečítať tak krmivo obsahuje 6 druhov olejnatých semien ako slnečnica, konope, repka, oriešky, kukuricu, tigrí orech a 4 rôzne pelety CSL, master carp, green betain, prémium carp. Medzi najzaujímavejšiu prísadu v krmive patria určite drvené korýtka z mušlí. Korýtka z ;mušlí patria medzi prirodzenú potravu kaprov a obsahujú vápnik. Spomedzi 4 rôznych druhov peliet ktoré krmivo obsahuje by som spomenul green betain pelety ktoré obsahujú látku Betain HCL ktorá podporuje apetít rýb a 8 milimetrové master carp pelety ktoré môžeme použiť aj ako nástrahu.

      Chuť a vôňa krmiva

      Kto si pozorne prečítal popis tohto krmiva tak sa určite zamyslel nad tým že akú asi bude mať chuť a vôňu. Smradľavú, rybaciu, sladkú?
      Pravda je taká že každú. Špeciálna zmes arómy sa vyznačuje sladkou vôňou ale je v nej cítiť aj fermentovanú kukuricu. Aróma krmiva je aj sladká, aj slaná, aj smradľavá.

      Práve toto krmivo je účinné aj na pretekoch!

      Döme Gábor v roku 2008 pomocou tohto krmiva vyhral viac rybárskych pretekov a boli medzi nimi aj také kde chytil viac ako 100 kg rýb.

      Farba krmiva a užitočné rady:

      Krmivo má stredne tmavú farbu ktorú ocenia hlavne opatrné ryby. Pri namiešaní 1kg krmiva treba postupne pridávať 4 -5 dl vody. Krmivo je vhodné navlhčiť aspoň jednu hodinu pred lovom aby aj väčšie komponenty mohli nasiaknuť vodu. Na jar alebo na jeseň je vhodné do krmiva pridať Haldorádó CSL Tuning tekutú arómu s príchuťou Červený Démon a v teplejších častiach roka sa do krmiva môžete pridať tekutú arómu Haldorádó Aroma Tuning a príchuťou Veľký Kapor.

      Hmotnosť: 1 Kg

      HALDORADO
      HDFMNP
      1 ks

      Špecifické referencie

      Novinka
      Haldorádó Feeder Master - Veľký Kapor

      Haldorádó Feeder Master - Veľký Kapor

      5,85 €
      s DPH