Haldorádó Feeder Master - Syr
      Haldorádó Feeder Master - Syr

      Haldorádó Feeder Master - Syr

      HDFMSB
      6,95 €
      s DPH

      Krmivá HALDORÁDÓ vyvinul a zostavil feeder špecialista Döme Gábor. Krmivá sa vyznačujú vysokou výživovou hodnotou pre ryby, intenzívnou arómou, komplexným zložením výberových surovín.

      Množstvo:
      Skladom 4 ks produktov
      • Doručenie zdarma nad 50 €Doručenie zdarma nad 50 €
      • Infolinka: +421 905 181 025, +421 911 181 025Infolinka: +421 905 181 025, +421 911 181 025
      • Overený predajca - Since 1999Overený predajca - Since 1999
      • Garancia vrátenia tovaru a peňazí do 14 dníGarancia vrátenia tovaru a peňazí do 14 dní

      Krmivá HALDORÁDÓ vyvinul a zostavil feeder špecialista Döme Gábor. Krmivá sa vyznačujú vysokou výživovou hodnotou pre ryby, intenzívnou arómou, komplexným zložením výberových surovín. Väčšina krmív je určená na cielený lov kaprov a amurov. Zloženie krmív je zostavená tak aby už aj malé množstvo krmiva zaujalo rybu svojou vôňou a chuťou. Krmivá sú určené na lov feeder technikou ale svoje opodstatnenie nájdu aj pri love klasickou technikou.

      Séria krmív Feeder Master ponúka krmivo ktoré sa hodí na lov na riekach. Je to krmivo syrové a e určené na lov mrien, podustiev, jalcov ale pochutnajú si na tomto krmivu aj pleskáče. Krmivo je účinné celoročne. V čom spočíva atraktivita a účinnosť tohto krmiva? Prečo je toto krmivo iné ako ostatné druhy krmív? Krmivo je zostavené zo 17 rôznych komponentov ktoré sa navzájom doplňujú a vylepšujú ich vlastnosti. Vďaka týmto vlastnostiam je krmivo silné a neodolateľné pre ryby žijúcich v riekach.

      Krmivo je namiešané z týchto 17 komponentov:

      Kukuričný šrot, slané sušienky, tourteau de mais, pražené konope, repka, belgický chlieb, jedinečné a neokukané sladké aj slané produkty podporujúce apetít rýb, drvené konope, Taliansky syr parmezán, PV1, mleté crysalis, červené fluo vločky, extra syrová aróma, 3mm prémium halibut pelety, 6mm magic syrové pelety, červené farbivo

      Z popísaných komponentov je vidieť že sa jedná o komplexné krmivo v ktorom sa nachádzajú pelety s rôznym časom rozpadu ktoré udržia ryby na zakŕmenom mieste ale krmivo obsahuje aj pomerne ľahko sa vo vode rozpúšťajúce produkty a arómy ktoré sa rýchlo šíria v prúdiacej vode. Ako ste si už mohli prečítať krmivo obsahuje 2 rôzne druhy peliet. Pelety majú radi aj ryby v riekach a nie len v azerách žijúce ryby. Do krmiva sme primiešali jedinečné komponenty a to 16% mletého Talianskeho syra parmezán a 5% mletých chrobákov crysalis.

      Vôňa krmiva:

      Ak otvoríme obal s krmivom tak je nám hneď jasné že sa jedná o silne aromatické syrové krmivo. Práve táto silná syrová aróma naláka aj z desiatok metrov ryby žijúce v riekach. Chuť krmiva je slaná.

       

      Farba krmiva a užitočné rady:

      Krmivo má červenú farbu. Táto farba krmiva sa nám osvedčila pri testoch ako najúčinnejšia lebo fungovala aj v čistej aj v zakalenej vode. K 1kg suchého krmiva treba postupne prilievať 3 – 4 dl vody. Kvôli pridanému lepidlu PV1 je krmivo viac lepkavé ako ostatné naše krmivá a práve preto sa do krmiva môžu pridávať kostné červy, nasekané dendrobeny, kukurica alebo pšenica. Ak chcete ešte zvýrazniť pachovú stopu krmiva tak sa môže pridať tekutú arómu Haldorádó Aroma Tuning Syr.

      Hmotnosť: 1 Kg

      HALDORADO
      HDFMSB
      4 položky

      Špecifické referencie

      Novinka
      Haldorádó Feeder Master - Syr

      Haldorádó Feeder Master - Syr

      6,95 €
      s DPH